m-banking by Stopanska banka
Stopanska banka AD – Skopje - Nov 3, 2016

Description

M-banking сервисот на Стопанска банка е дел од i-bank платформата која претставува пакет на самоуслужни банкарски услуги.
M-banking сервисот се користи со i-bank корисничкиот пристап и лозинка, односно истиот кориснички пристап и лозинка што се користат за најава и во e-banking сервисот на Стопанска банка.
Доколку се уште не сте корисник на i-bank сервисот на Стопанска банка, бесплатен кориснички пристап може да побарате и веднаш да добиете во било која филијала на Банката. Притоа може да добиете пристап само за увид во банкарските сметки и производи или бесплатно и веднаш да добиете ОТП токен за едноставни плаќања на банкарските услуги преку компјутер (e-banking) или паметен телефон и таблет (м-banking).
Апликацијата е бесплатна и отворена за користење.

Повеќе информации за овој сервис се достапни на (02) 3100 109 или на e-mail: kontaktcentar@stb.com.mk

М-banking апликацијата Стопанска банка ви ги овозможува следните услуги:
• Пристап до Вашите сметки, состојбата и расположливите средства во секое време (преглед на состојба, промет за период, структура на картични трансакции, увид во извршените налози, напредно пребарување на налози и изводи и сл.)
• Креирање на ПИН код за поедноставно и побрзо најавување без да се компромитира безбедноста на вашите финансиски информации
• Користење на готови шаблони за брзи уплати на сопствени сметки, уплати за кредити и кредитни картички и други плаќања
• Користење на готови шаблони за брзо плаќање на режиски трошоци (вода и комуналии, стрија, парно, телекомуникации, кабловски оператори, радиодифузна такса)
• Извршување на налози за плаќање преку стандардните ПП30 и ПП50 обрасци, со можност за избор од сопствените сметки (Мои сметки)
• Извршување на девизни налози и конверзија на девизи помеѓу Вашите сметки
• Пристап до информациите за личните банкарски производи, кредитни и дебитни картички, кредити, депозити, амортизациони планови, листа на уплати на кредити и сл.
• Можност за директно “on-line“ аплицирање за кредитни и дебитни производи на Банката 24/7 (за кредити и кредитни и дебитни картички)
• Калкулатори за пресметка на кредитните и депозитните производи на банката
• Курсна Листа со напреден преглед, меѓу валутен калкулатор, избор на курс и трендовски приказ на движењето на различни валути за период од 1, 3, 6 или 12 месеци наназад
• Лоцирање на банкоматите и филијалите на Банката со можност за креирање на локациска рута, увид во работното време на филијалите и нивните контакт податоци, лоцирање на најпопуларните трговци на рати без камата интернет продажни места
• Директен повик до 24/7 Контакт Центарот на Банката или поврзување со СБ преку FB, TW и другите социјални медиуми, како и следење на веб новостите на Стопанска банка.
• Нотификациско сандаче за прием на корисни push и веб известувања
• Пчелка – мобилно катче за најмладите со пристап до Боенка и едукативна игра “Пчелка“

Learn More

Additional information

Updated
Size
Downloads
Current Version
Requires Android
Nov 3, 2016
14.84MB
212
4.0.6
Android 2.3.3 or higher

More From developer

TV Shows Online 1.3.0 by Yaybe.tv Television Media
Oct 23, 2014

Version:1.3.0

Uploaded: Oct 23, 2014 at 13:48 CDT

File size:21.18MB

Downloads:12,118

TV App FREE from Yaybe.tv 2.5 by Yaybe.tv Television Media
Oct 23, 2014

Version:2.5

Uploaded: Oct 23, 2014 at 13:48 CDT

File size:5.02MB

Downloads:7,174

Yaybe TV - TV & Video Streams 1.1 by Yaybe.tv Television Media
Jan 14, 2013

Version:1.1

Uploaded: Jan 14, 2013 at 19:51 CST

File size:5.02MB

Downloads:10,685

Watch TV & Videos 1.4 by Yaybe.tv Television Media
Aug 18, 2014

Version:1.4

Uploaded: Aug 18, 2014 at 22:12 CDT

File size:21.03MB

Downloads:10,989