TopAL Tv
Shqip TV Shqip - Sep 13, 2017

Description

TopAL Tv i te gjitha trevave Shqiptare 24 ore live panderprere,
Nese keni ndonje sugjerim per listen e kanaleve na dergoni email dhe ne do te bejme update kanalin tauj te preferuar.

Nese Aplikacioni ka probleme ndonjeher duhet kohe qe ndonje kanal te rifreskohet, na shkruani nje email, e jo te vendosni nje yll te vetem me komente te padobishme. Vetem me ndihmen tuaj ky aplikacion mund te behet me i miri.

Shijoheni
Me Respekt

Learn More

Additional information

Updated
Size
Downloads
Current Version
Requires Android
Sep 13, 2017
14.32MB
9
1.1
Android 4.0.3 or higher

More From developer

Aug 22, 2017

Version:1.2

Uploaded: Aug 22, 2017 at 14:27 CDT

File size:3.98MB

Downloads:0

Version:1.3

Uploaded: Aug 12, 2017 at 7:42 CDT

File size:6.82MB

Downloads:0

Version:1.3

Uploaded: Aug 25, 2017 at 14:35 CDT

File size:5.14MB

Downloads:0